סלמון צלוי בחרדל עם רוטב לינגונברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צלוי חרדל עם רוטב לינגונברי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 418 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, שימורי לינגונברי, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ פטל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס טופו בננה שוקולד / קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי בחרדל עם רוטב לינגונברי, סלמון צלוי חרדל עם רוטב ליגנברי, ו סלמון קלוי בתנור עם רוטב דבש-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מערבבים 2 כפות חרדל וכף 1 חמאה מומסת בצלחת קטנה. שמן קטן מסגרת אפייה גיליון ומניחים סלמון על הסדין, צד העור למטה.
מורחים העליון של סלמון עם תערובת חרדל העונה בנדיבות עם פלפל.
אופים עד סלמון מבושל דרך וחרדל חומים, על 10 דקות.
בינתיים, חום שנותר 1 כף חמאה במחבת קטנה כבדה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ו sauté 2 דקות.
מוסיפים שימורים וחומץ; מערבבים עד משמר להמיס תערובת חלקה. להביא לרתיחה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
רוטב כפית על דגים ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.