סלמון צלוי הודי מתובל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי כוסברה טחונה, טימין, פלחי לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלמון צלוי הודי מתובל, סלמון צלוי הודי מתובל, ו תבשיל רוסטביף הודי מתובל.
הוראות
1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 8 מרכיבים במנה רדודה.
3
מפזרים פילה עם מלח; פילה dredge בתערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף פילה, עור הצדדים למעלה; לבשל 5 דקות או עד תחתית הם זהובים. הפוך פילה מעל. לעטוף ידית של מחבת עם לסכל; אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.