סלמון צלוי וירקות עם ויניגרט זית ירוק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, עגבניות ענבים, עלי פטרוזיליה בעלי עלה שטוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה מצוין. נסו ירקות קלויים עם ויניגרט זית ירוק ופיסטוק קוסקוס, ירקות צלויים עם ויניגרט, ו סלמון עם ויניגרט זית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל נורת שומר בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך פלחי 6. במחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה, לשלב את השומר, עגבניות, שום, לימון, 1/4 כוס השמן, 1 1/2 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת טימין.
מורחים את התערובת לתוך שכבה אחת. צלי עד שהשומר רך, כ -40 דקות. מתבלים את הסלמון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
הסר מחבת מהתנור ומניח את הפילה על גבי תערובת הירקות. חזור לתנור וצלה עד הפילה הם באותו צבע לאורך כל פתית בקלות, על 12 דקות, בהתאם עובי.
הסר וזרוק את הלימון לפני ההגשה.בינתיים, לשלב את הזיתים, את השמן הנותר, מיץ לימון, פטרוזיליה, כמון (אם שימוש), פפריקה (אם שימוש), ואת שאר מלח ופלפל. כפית על הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.