סלמון קלוי סויה עם מלפפונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 352 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פילה סלמון עצמות, סלט מלפפון פריך, נורי קליפורניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון צלוי עם מלפפונים צ'ילה Minted, מלפפונים סלמון מעושן, ו סלמון בגריל ומלפפונים.
הוראות
1
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים רוטב סויה, יין, שרי, בצל ירוק, זנגביל וסוכר עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות.
3
בינתיים, עם פינצטה, לשלוף עצמות פין זעירות מסלמון. שוטפים דגים וחותכים לשמונה חלקים שווים; מסדרים שכבה אחת בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים לימונים למרינדה סויה מקוררת ושופכים תערובת שווה על פני דגים. כיסוי וצינה דגים, הפיכת חתיכות פעם אחת, לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
להרים דגים מן המרינדה ו לטפוח יבש; להשליך מרינדה. הגדר 12 אינץ 'nonstick מחבת עמיד (או שני מחבתות 10 אינץ') על חום בינוני גבוה; להוסיף שמן להטות את המעיל. הגדר דגים, צד העור למעלה, במחבת(ים) ומבשלים עד השחמה בתחתית, 4 עד 5 דקות. עם מרית רחבה, להפוך חתיכות מעל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
העברת מחבת (ים) עם דגים לתנור רגיל או הסעה 500.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים רק עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים דגים למגש גדול או צלחות ארוחת ערב ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר. ממש לפני ההגשה, התל נבט באופן שווה על כל מנה, מפזרים בריכות דקל ים וזרעי שומשום קלויים, וסלט מלפפון פריך תל לצד סלמון (או מגישים בצלחת נפרדת).
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1-1/2 אונקיות. ג'ין
נבטים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.