סלמון צלוי עם דגנים מלאים וחרדל קרום
סלמון צלוי עם דגנים מלאים וחרדל קרום דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עירית, שמן זית, חרדל מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו פילה קלוי של בשר בקר עם חרדל מחיטה מלאה וקרום עשבי תיבול, סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה, ו סלמון קרום חרדל עם סלק ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-400 וממפים גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, שמן זית ועירית.
מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומניחים אותו בצד העור על תבנית האפייה מוכנה.
מורחים את תערובת החרדל על צמרות הפילה. צולים את הדג במשך 6 דקות.
מחממים את המטגן. לטגן את הסלמון 6 אינץ ' מהחום במשך כ 4 דקות, עד קרום החרדל הוא השחמה ואת הסלמון הוא כמעט מבושל דרך. באמצעות מרית, בזהירות להחליק את פילה סלמון מעורם ולהעביר לצלחות; להשאיר את העור על, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.