קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות66
מגזין

סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס

סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס
סלמון קלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך זרעי כוסברה, בצל ירוק, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, סלמון צלוי עם רוטב אגוז-פלפל, ו סלמון בגריל עם תבלין תירס קלוי.

הוראות

1
טוסט זרעי כוסברה במחבת קטנה על חום בינוני עד ארומטי, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. מגניב במקצת. למחוץ במרגמה עם עלי.פלפלים Char מעל להבת גז או תחת broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 10 דקות. פיל ופלפלי זרע; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פלפלפלפל
פלפליםפלפלים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים תירס ובצל ירוק ומטוגנים עד שהתירס מתחיל להשחים בנקודות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תירסתירס
4
להוסיף שום קורנית; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
5
מוסיפים יין ומערבבים עד שהנוזל מתאדה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
הסר מהחום. מערבבים בפלפלים, מיץ לימון, דבש ונותר 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
דבשדבש
7
להוסיף 1 1 1/2 כפיות כתוש זרעי כוסברה. האם קדימה רליש יכול להתבצע 8 שעות קדימה. מכסים ומקררים. מערבבים מעל חום בינוני עד מחומם דרך לפני ההגשה. מערבבים פטרוזיליה להתענג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.מחממים תנור ל 204°. קו אפייה גדולה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
להתענגלהתענג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
מערבבים הראשון 5 מרכיבים הנותרים זרעי כוסברה כתוש בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מברשת סלמון בכל רחבי בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
10
העברה לתבנית אפייה מוכנה. סלמון צלוי עד אטום במרכז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
העברה לצלחת. כפית להתענג על סלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
סלמוןסלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.