סלמון צלוי עם תבלין תירס
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פילה סלמון עצמות, מרק עוף דל שומן, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו סלמון עם תירס ועגבניות, סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, ו סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב פולנטה ומרק. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא חלק לפי הטעם, על 15 דקות.
בינתיים, לשטוף דגים לטפוח יבש; לחתוך 4 חתיכות שוות.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שכב בצד עור סלמון למעלה במחבת משומנת קלות 10 על ידי 15 אינץ'.
לצלות על 4 סנטימטרים מחום במשך 4 דקות. עם מרית רחבה, להפוך סלמון על צלייה עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות יותר.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים תירס, פימינטוס, בצל, מיץ ליים, ונענע.
הוסף חתיכת סלמון לכל ומקשט עם תבלין תירס.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.