סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 788 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, בצל ירוק, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון שומשום מזוגג ופירה ווסאבי, מחבת סלמון צרוב עם רוטב ווסאבי דבש, ו פירה ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה, על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית. פאן-צורבים את פילה הסלמון עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לתנור שחומם מראש וממשיכים לבשל עד לסיום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מגישים מעל מצע של פירה ווסאבי, כשמחצית מרוטב המיסו והשזיפים מטפטפים מעל ועם ויניגרט כוסברה ונענע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
קורצים שומשום לבן
3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ווסאבי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מיסו
5
מקשטים בבצל ירוק ז ' וליין וענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי
6
בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את התרד וגרגר הנחלים למחית דקה. לעבור דרך תמיס או סטיינר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים, רותחים עד הסוף. לעבור דרך רייקר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
8
להקציף שמנת כבדה וחמאה חמה, 1 חתיכה קטנה בכל פעם. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה רסק ווסאבי ומחית תרד וגרגר הנחלים. מערבבים עד להטמעה טובה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הדבק ווסאבי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לא מגן מקומי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
9
בסיר בינוני מחממים את שמן הבוטנים. על אש בינונית מוסיפים את השום, שאלוט, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק ומקפיצים עד שהם מבריקים ומשחימים קלות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה כוכב אניס וגרגירי פלפל שחור. ממשיכים לטגן עד לארומטי, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
נטפל עם השזיף, הנמל והיינות האדומים. צמצום עד רק על 1 כוס של נוזל נשאר.
מוסיפים את דמי הכבש וציר העוף. מביאים לרתיחה ומורידים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד מעובה מעט. מערבבים פנימה את מחית הפטל, משחת המיסו האדומה והנריום. המשך לצמצם עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
מיסו אדום
(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה קלופה, לא חובה
12
מערבבים פנימה את החמאה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. אם טארט מדי, להוסיף קמצוץ של סוכר. מסננים דרך צ ' ינואה ושומרים על חום עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
בקערה קטנה משלבים את אבקת החרדל והמים ומערבבים ליצירת עיסה ומניחים בצד. בבלנדר שלבו את הכוסברה, הנענע, החלמון, הבוטנים, הקשיו, מיץ הלימון, הג ' ינג ' ר הכבוש, החומץ והחרדל המשוחזר. מעבדים למחית. בזמן שהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הבוטנים עד לתחליב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וסוכר. מקררים עד הצורך. השתמשו במחצית מהוויניגרט לטלה ושמרו חצי לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
ג ' ינג ' ר כבוש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
3 כפות שמן צמחי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קשיו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום מולבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
כיבוד המורשת העשירה של ענבי שרדונה, אנו בוחרים בנפרד-ויניפיד המון קטן של ענבי שרדונה זני פרמיה למזג יין של אופי נועז, תוסס וטעמים מאוזנים של תפוח פריך, אגס, ופירות טרופיים.