קושימומחה
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי

סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי
סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 788 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, בצל ירוק, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון שומשום מזוגג ופירה ווסאבי, מחבת סלמון צרוב עם רוטב ווסאבי דבש, ו פירה ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה, על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית. פאן-צורבים את פילה הסלמון עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לתנור שחומם מראש וממשיכים לבשל עד לסיום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מגישים מעל מצע של פירה ווסאבי, כשמחצית מרוטב המיסו והשזיפים מטפטפים מעל ועם ויניגרט כוסברה ונענע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ווסאביווסאבי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מיסומיסו
5
מקשטים בבצל ירוק ז ' וליין וענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
6
בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את התרד וגרגר הנחלים למחית דקה. לעבור דרך תמיס או סטיינר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים, רותחים עד הסוף. לעבור דרך רייקר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
8
להקציף שמנת כבדה וחמאה חמה, 1 חתיכה קטנה בכל פעם. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה רסק ווסאבי ומחית תרד וגרגר הנחלים. מערבבים עד להטמעה טובה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
בסיר בינוני מחממים את שמן הבוטנים. על אש בינונית מוסיפים את השום, שאלוט, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק ומקפיצים עד שהם מבריקים ומשחימים קלות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה כוכב אניס וגרגירי פלפל שחור. ממשיכים לטגן עד לארומטי, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
נטפל עם השזיף, הנמל והיינות האדומים. צמצום עד רק על 1 כוס של נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
יציאהיציאה
11
מוסיפים את דמי הכבש וציר העוף. מביאים לרתיחה ומורידים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד מעובה מעט. מערבבים פנימה את מחית הפטל, משחת המיסו האדומה והנריום. המשך לצמצם עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
מיסו אדוםמיסו אדום
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
מערבבים פנימה את החמאה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. אם טארט מדי, להוסיף קמצוץ של סוכר. מסננים דרך צ ' ינואה ושומרים על חום עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
בקערה קטנה משלבים את אבקת החרדל והמים ומערבבים ליצירת עיסה ומניחים בצד. בבלנדר שלבו את הכוסברה, הנענע, החלמון, הבוטנים, הקשיו, מיץ הלימון, הג ' ינג ' ר הכבוש, החומץ והחרדל המשוחזר. מעבדים למחית. בזמן שהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הבוטנים עד לתחליב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וסוכר. מקררים עד הצורך. השתמשו במחצית מהוויניגרט לטלה ושמרו חצי לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קשיוקשיו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום מולבןשום מולבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
בערך 1 1/2 כוסות ויניגרט
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס

מרכיבים

907פלפל האבנרואפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים ורבעיםאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים ורבעים1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור, מרוסקפלפל שחור, מרוסק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטל או פטל שחורפטל או פטל שחור113פלפל האבנרוחמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות4קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי2קרום: פירורי קרקר גרהםקשיו, קלויקשיו, קלוי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברהעלי כוסברה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה ארוזיםעלי כוסברה ארוזים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטלה דמי-גלאסטלה דמי-גלאס11/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום קלוף, מרוסקשום קלוף, מרוסק3אינצ ' יםג'ינג'ר, קלוף, פרוס, מרוסקג'ינג'ר, קלוף, פרוס, מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, ג'וליאןבצל ירוק, ג'וליאן1קבוצותבצל ירוק, לחתוך לחתיכות 2 אינץבצל ירוק, לחתוך לחתיכות 2 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת2קרום: פירורי קרקר גרהםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע ארוזיםעלי נענע ארוזים1אוראו ממולאים כפוליםהדבק מיסו אדוםהדבק מיסו אדום1גבינת פרמזן מגוררתאבקת חרדלאבקת חרדל3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2קרום: פירורי קרקר גרהם1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2קרום: פירורי קרקר גרהםבוטנים, קלויבוטנים, קלוי301 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ינג'ר כבושג'ינג'ר כבוש2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ ג'ינג'ר כבושחומץ ג'ינג'ר כבוש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין שזיפיםיין שזיפים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריציאהיציאה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם170פלפל האבנרופילה סלמון ללא עורפילה סלמון ללא עור8קצת קישואים קצוציםמלח, פלפל וסוכרמלח, פלפל וסוכר8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קלופים ופרוסיםשאלוט קלופים ופרוסים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי תרדעלי תרד1כוכב אניס, מרוסקכוכב אניס, מרוסק8קצת קישואים קצוציםסוכרסוכר1גבינת פרמזן מגוררתהדבק ווסאביהדבק ווסאבי1גבינת פרמזן מגוררת1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי גרגיר הנחליםעלי גרגיר הנחלים1אוראו ממולאים כפוליםנריום (משחת משמש יפנית)נריום (משחת משמש יפנית)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
כיבוד המורשת העשירה של ענבי שרדונה, אנו בוחרים בנפרד-ויניפיד המון קטן של ענבי שרדונה זני פרמיה למזג יין של אופי נועז, תוסס וטעמים מאוזנים של תפוח פריך, אגס, ופירות טרופיים.