קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סלמון קלוי איטי עם סלט שמיר מלפפון

סלמון קלוי איטי עם סלט שמיר מלפפון
סלמון קלוי איטי עם סלט שמיר מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך יוגורט, שמיר, כורכום הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלמון עם סלט מלפפון ורוטב שמיר, שמיר וסלמון נרפא סלק עם סלט מלפפון, ו סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלט: רבע מלפפון, לאורך, ולהסיר את הזרעים, אבל להשאיר על העור. חותכים דק את המלפפונים ומערבבים עם המלח במסננת. הגדר בכיור במשך כשעה לנקז. בינתיים, מניחים את היוגורט במסננת מצופה מסנן קפה ולהגדיר מעל קערה לנקז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
קפהקפה
יוגורטיוגורט
זרעיםזרעים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מסננתמסננת
קערהקערה
2
יש לשטוף את המלפפונים במים קרים, זורמים. לחץ על המלפפונים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל יבש לטפוח. לזרוק את המלפפונים עם יוגורט מנוקז, שמיר, סוכר, גרידת תפוזים, קאיין, ומתבלים עם פלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלפפוןמלפפון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חלץחלץ
פלפלפלפל
יוגורטיוגורט
סוכרסוכר
מיםמים
שמירשמיר
3
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים את הסלמון לאורכו ולאחר מכן לרוחב לעשות 4 ריבועים שווים של דגים. מפזרים קלות את הסלמון בכל רחבי עם קמצוץ של כורכום ולשפשף מעט מעיל באופן שווה. מתבלים סלמון עם מלח ופלפל ומניחים על מחבת משומנת היטב נגד שימוש בתנור. צולים את הסלמון, הופכים את החלקים בזהירות עם מרית לאחר כ -10 דקות, עד מבושל רק דרך, כ -20 דקות בסך הכל. (סלמון קלוי איטי נראה כתום בהיר כאשר נעשה, ויהיה חושני במרכז.) כדי לשרת, לחלק את המלפפונים בין 4 צלחות, העליון עם סלמון ומקשטים עם שברי שמיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלפפוןמלפפון
כורכוםכורכום
כתוםכתום
סלמוןסלמון
שמירשמיר
דגיםדגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.