סלמון קלוי עם סלסה אננס
סלמון קלוי עם סלסה אננס יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 323 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 80 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם סלסה אננס, סלמון מקדמיה עם סלסה אננס, ו סלמון הוואי עם סלסה אננס.
הוראות
שים את פילה הסלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
טפטוף שמן זית ועונה עם כמון, מלח ופלפל.צולים עד הפילה הם כמעט אטום לאורך, כ 20 דקות.בינתיים לעשות את הסלסה: בקערה, מערבבים יחד את האננס, מיץ לימון, מנטה, כוסברה וחלפיניו. מכסים את הסלסה ומקררים עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.