סלמון רילט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Rillette סלמון. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את פרנו, שאלוט, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
מניחים סלמון בתבנית אפייה רדודה.
מפזרים 1 כף פרנו, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל. הפוך את הדגים וחזור על הצד השני. מכסים את תבנית האפייה ולתת לנוח במקרר במשך 1 שעה.
למלא את החלק התחתון של ספינת קיטור עם מים ולהביא לרתיחה.
מניחים סלמון באוניית קיטור, כיסוי, ואדים עד בינוני נדיר, על 5 דקות.
הסר סלמון ולתת לנוח על צלחת.
מניחים 1 כף חמאה בסיר קטן מעל חום בינוני. כאשר חמאה מומסת, להוסיף שאלוט ו 1/4 כפית מלח ו sauté עד רך, 5 דקות.
בקערה קטנה, להקציף 7 כפות חמאה עד חלקה וקרם. מערבבים בקרם פרש.
מניחים סלמון מבושל בקערה גדולה בקלילות לשבור אותו עם מזלג.
מוסיפים סלמון מעושן, שאלוט, מיץ לימון, שמן זית, חלמונים, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים לשלב.
מניחים תערובת 2 קערות הגשה זכוכית. מכסים ומקררים למשך שעה.
הפוך חמאה מבהירה על ידי התכת חמאת מקל 1 הנותרים בסיר קטן על חום בינוני, וודא שלא לתת לו חום. תוריד את החום ותן לנוח 5 דקות. השתמש בכפית כדי להסיר קצף לבן אשר יאספו על גבי. בזהירות לשפוך את הנוזל צהבהב ברור, ולהשאיר מוצקים בתחתית.
קח rillettes מהמקרר ויוצקים שכבה 1 / 4 אינץ ' של חמאה מבהירה על גבי rillettes לאטום. מכסים קערות ומקררים עד שבוע. כדי לשרת, להפיץ על חתיכות בגט ומפזרים עירית.