תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Rillette סלמון. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את פרנו, שאלוט, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
1
מניחים סלמון בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מפזרים 1 כף פרנו, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל. הפוך את הדגים וחזור על הצד השני. מכסים את תבנית האפייה ולתת לנוח במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Pernod
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
למלא את החלק התחתון של ספינת קיטור עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מניחים סלמון באוניית קיטור, כיסוי, ואדים עד בינוני נדיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5
הסר סלמון ולתת לנוח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מניחים 1 כף חמאה בסיר קטן מעל חום בינוני. כאשר חמאה מומסת, להוסיף שאלוט ו 1/4 כפית מלח ו sauté עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
בקערה קטנה, להקציף 7 כפות חמאה עד חלקה וקרם. מערבבים בקרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים סלמון מבושל בקערה גדולה בקלילות לשבור אותו עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים סלמון מעושן, שאלוט, מיץ לימון, שמן זית, חלמונים, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מערבבים בחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מניחים תערובת 2 קערות הגשה זכוכית. מכסים ומקררים למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
הפוך חמאה מבהירה על ידי התכת חמאת מקל 1 הנותרים בסיר קטן על חום בינוני, וודא שלא לתת לו חום. תוריד את החום ותן לנוח 5 דקות. השתמש בכפית כדי להסיר קצף לבן אשר יאספו על גבי. בזהירות לשפוך את הנוזל צהבהב ברור, ולהשאיר מוצקים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
קח rillettes מהמקרר ויוצקים שכבה 1 / 4 אינץ ' של חמאה מבהירה על גבי rillettes לאטום. מכסים קערות ומקררים עד שבוע. כדי לשרת, להפיץ על חתיכות בגט ומפזרים עירית.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.