סלמון שומשום עם פטריות שיטאקי יורה אפונה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, מיץ לימון, מלח גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ wholeliving.com יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו מהיר וקל: סלמון שומשום רזה עם זנגביל-ירקות שום פטריות שיטאקה, אטריות שומשום עם פטריות שיטאקה מוקפצות וקייל, ו סלמון מטוגן במחבת עם קאנגקונג (תרד ביצה) ופטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים ארבע חתיכות 12 על 17 אינץ ' של קלף; מקפלים כל אחד חצי לרוחב כדי ליצור קמט, ולאחר מכן לפתוח.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.