סלמון שיויאקי
סלמון Shioyaki יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם אורז סושי כגון נישיקי, פלחי לימון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: דגים בגריל מלח: סלמון Shioyaki, מקרל צלוי מלח (Saba Shioyaki), ו Sanma Shioyaki (Salt-Grilled Pacific Saury).
הוראות
סלמון להגדיר על מדף קירור במחבת מעוטרת, מפזרים פילה בכל רחבי עם מלח ים, וצינה חשפה לפחות 2 שעות ואורך זמן של 5 שעות.
חום גריל בינוני גבוה (כ 450). מקפלים 12 על ידי 20-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף. לשפשף דגים בכל רחבי עם שמן.
להגדיר לסכל עם צד משומן על באח בישול. הגדר פילה מופרד מעט, צד העור למטה,על נייר. גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, 7 עד 12 דקות. עם מרית רחבה, להחליק דגים מן העור מגש ואוהל עם נייר כסף. מבשלים את העור על נייר עד פריך, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות אצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות).
מגישים סלמון מיד עם עור פריך, אורז, נורי, לימון, furikake.
* מילקשייק מלוח-מתוק-על תבלין, נמכר בחנויות מזון אסיאתיות ב asianfoodgrocer.com.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.