סלמי קינוח שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סלמי קינוח שוקולד. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביסקוטי ארוך, קפה, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו סלמי שוקולד, סלמי שוקולד, ו סניקרס שוקולד סלמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את השקדים, האגוזים והביסקוטי המרוסק בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד האגוזים קלויים קלות, 6 עד 8 דקות. מגניב לגמרי.
שים את החמאה והשוקולד בקערה בינונית חסינת חום ומניח את הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה, על 6 דקות. מערבבים את הקפה עד חלקה.
מוסיפים את השקדים, האגוזים, חתיכות ביסקוטי וגלידת תפוז, ומערבבים עד בשילוב. מכסים את הקערה ומקררים עד מוצק אבל עובש, 1 1/2 עד 2 שעות.
מחלקים את תערובת השוקולד לשניים.
מניחים חצי מהתערובת במרכז חתיכה באורך 18 אינץ ' של ניילון נצמד. באמצעות מרית, ליצור את התערובת לתוך יומן, על 7 אינץ 'ארוך 2 אינץ' בקוטר.
מגלגלים את בול העץ בפלסטיק ומסובבים את הקצוות כדי לאטום.
להתגלגל הלוך ושוב על משטח עבודה כמה פעמים כדי להפוך את בול העץ עגול שווה. חזור עם תערובת השוקולד הנותרת. מקררים את היומנים עד המשרד, על 1 שעה.
מורחים את הסוכר ' ממתקים על צלחת ארוחת ערב.
הסר את עטיפת הפלסטיק מהיומנים, ואז לגלגל אותם בסוכר עד מצופה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת משם את הסוכר העודף.
תן ליומנים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את יומני לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' לשרת.
הערה של קוק: הקינוח יכול להיות קפוא עד 1 חודש. הפשרה בטמפרטורת החדר במשך 25 דקות לפני חיתוך.