קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סלמי קינוח שוקולד

סלמי קינוח שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סלמי קינוח שוקולד. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביסקוטי ארוך, קפה, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו סלמי שוקולד, סלמי שוקולד, ו סניקרס שוקולד סלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את השקדים, האגוזים והביסקוטי המרוסק בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים עד האגוזים קלויים קלות, 6 עד 8 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שים את החמאה והשוקולד בקערה בינונית חסינת חום ומניח את הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה, על 6 דקות. מערבבים את הקפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השקדים, האגוזים, חתיכות ביסקוטי וגלידת תפוז, ומערבבים עד בשילוב. מכסים את הקערה ומקררים עד מוצק אבל עובש, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ביסקוטיביסקוטי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחלקים את תערובת השוקולד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
7
מניחים חצי מהתערובת במרכז חתיכה באורך 18 אינץ ' של ניילון נצמד. באמצעות מרית, ליצור את התערובת לתוך יומן, על 7 אינץ 'ארוך 2 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגלגלים את בול העץ בפלסטיק ומסובבים את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להתגלגל הלוך ושוב על משטח עבודה כמה פעמים כדי להפוך את בול העץ עגול שווה. חזור עם תערובת השוקולד הנותרת. מקררים את היומנים עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מורחים את הסוכר ' ממתקים על צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
הסר את עטיפת הפלסטיק מהיומנים, ואז לגלגל אותם בסוכר עד מצופה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת משם את הסוכר העודף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
תן ליומנים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את יומני לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' לשרת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
13
הערה של קוק: הקינוח יכול להיות קפוא עד 1 חודש. הפשרה בטמפרטורת החדר במשך 25 דקות לפני חיתוך.