קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות23
מגזין

סלסה אבוקדו-מנגו

סלסה אבוקדו-מנגו
סלסה אבוקדו-מנגו עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם פלפל, סוכר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. נסו סלסה מנגו ואבוקדו, סלסה מנגו ואבוקדו, ו סלסה מנגו ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק יחד מנגו, פלפל, בצל, סוכר, שמן זית, וחומץ בקערה. מקפלים בעדינות אבוקדו חתוך, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שמן זיתשמן זית
אבוקדואבוקדו
חומץחומץ
מנגומנגו
בצלבצל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.