המתכון סלסה אבטיח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 15 דקות. מתאבן זה יש 256 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל חלפיניו, עלי בזיליקום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלסה אבטיח, סלסה אבטיח, ו סלסה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את גרידת הסיד, מיץ ליים, סוכר 3/4 כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
גרידת ליים
פלפל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את האבטיח, מלפפון, מנגו, חלפיניו, בצל ובזיליקום וזורקים בעדינות. תרגיע את הסלסה עד שתהיה מוכן להגיש.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.