סלסה-הודו תבשיל לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלסה-טורקיה תבשיל לחם תירס. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מלח, old el ' n chunky salsa, betty cornbread & muffin mix, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו תבשיל הודו ולחם תירס מלית, תבשיל הודו מחבת תירס, ו תבשיל הודו ולחם תירס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בתנור הולנדי 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים הודו בשמן 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד. מערבבים בסלסה וקמח. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט.
מערבבים במרכיבי תבשיל הנותרים.
מורחים תערובת הודו בתבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי התוספת רק עד לחלח (הבלילה תהיה גבשושי).
יוצקים ציפוי על תערובת טורקיה; להפיץ בעדינות לצדדים של צלחת אפייה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד ציפוי זהוב חום.