סלסה ורדה קלאסית
המתכון הקלאסי סלסה ורדה מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, שן שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מטגן ומכניסים מדף 3. מאלמנט חימום. קו תבנית אפייה מצופה בנייר כסף ולהגדיר tomatillos, בצל, poblano, ו serranos בו.
לטגן את הירקות, פונה לפי הצורך, עד tomatillos ובצל הם כתמים חום צ ' ילי הם שחורים בכל רחבי, 12 עד 15 דקות; כמו ירקות נעשים, להעביר קערה. מכסים ירקות עם צלחת או לסכל ולתת לעמוד על 5 דקות עבור עורות צ ' ילה כדי לשחרר.
משוך את הגבעולים ועורות מושחרים מצ 'ילי; עבור הטעם הטוב ביותר, לא לשטוף צ' יילס (כמה חתיכות מושחרות בסדר לעזוב על). פתח poblano ולהסיר זרעים.
במעבד מזון, ירקות דופק וכל מיצים; אבוקדו, אם שימוש; כוסברה; ושום עד pured גס.
לגרד לתוך קערה ומערבבים 1/4 כוס מים, מיץ ליים, ו 3/4 כפית. מלח. מתבלים לפי הטעם במלח.
* Tomatillos טעם טארט נראה כמו עגבניות ירוקות עם קליפות נייר. Poblanos (לפעמים mislabeled כמו pasillas) הם צ ' ילי גדול, בשרני, ירוק עמוק עם טעם מתון למדי; למצוא אותם בסעיף התוצרת של המכולת שלך.
הפוך קדימה: להירגע עד 2 ימים; אם באמצעות אבוקדו, לעטוף פלסטיק חלקה על פני השטח להירגע עד 1 יום בלבד.
חום לפי הטעם: אתה יכול לשלוט בחום של סלסה על ידי התאמת החום של צ ' ילי. חותכים את החלק העליון של כל צ ' ילה, כדי להיות בטוח לחתוך דרך הצלעות והזרעים, שבו קפסאיצין מתחם הפקת חום מרוכז. בדוק את האש של צ 'ילה על ידי נגיעה בחלק העליון של הלשון שלך (כל צ' ילה יש רמת חום שונה). התאם את החום, אם אתה רוצה סלסה מתונה יותר, על ידי פיצול צ ' ילה וגירוד כמה או את כל הצלעות והזרעים. אם העור שלך רגיש, ללבוש כפפות מטבח או להחזיק צ ' ילי עם מזלג-ולא לגעת בעיניים שלך.