זקוקים למזון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו וטבעוני ? סלסה עגבניות יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 12 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתאים ל-40 מנות. מתכון זה אהוב על 11 אוכלים וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל המקסיקני. אם יש לכם עגבניות, חומץ מזוקק, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: 10 טומאטיו מובילים וסלסת עגבניות צלויות וזיתים ירוקים , סלסה ורדה בסיסית (סלסת טומטילו מקסיקנית) וסלסה קלה ורדה (סלסת טומטילו) לשימורים .
הוראות
1
סטריליז ארבע צנצנות שימורים ומכסים של 8 אונקיות (ראה כתב ויתור).
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
2
מחממים את הפטם מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
שים את חצאי הפובלנו עם העור כלפי מעלה על מחבת ברילר מרופדת בנייר כסף עם הבצל והשום. צולים עד שהפובלנו חרוך והבצל והשום משחימים, כ-8 דקות. מצננים מעט את הפובלנו ואז מקלפים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
דופקים את העגבניות במעבד מזון בקבוצות עד שהם קצוצים גס, ואז מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים למעבד את הפובלנו, הבצל והשום ומקציפים עד שהם קצוצים גס (לא לעבד יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מעבירים לסיר גדול ורחב.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את הכמון, מיץ הליים, החומץ, הסוכר ו-1 כף מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לצמצום קל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים למחבת את העגבניות והג'לפנוס, מכסים ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד לחימום, 3 עד 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1 כף חלפיניו, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
ממלאים את הצנצנות בתערובת העגבניות, משאירים רווח של 3/4 אינץ', ואז סוגרים ומעבדים. לאחר הפתיחה, מעלים את הסלסה עם כוסברה, אם רוצים.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.