קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סלסה פיצ'אנרו שיכורה

סלסה פיצ'אנרו שיכורה
המתכון שיכור פיצ'אנרו סלסן מוכן בערך 8 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מדהים איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו כוסברה, מיץ לימון, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו סלסה בוראצ'ה (סלסה שיכורה), סלסה בוראצ'ה (סלסה שיכורה), ו חזיר שיכור עם סלסת מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
זורקים יחד את האפרסקים המשומרים, האפרסק הטרי, הבצל, פלפל הבנרו והכוסברה בקערת ערבוב; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
יוצקים את מיץ הליים, הטקילה ושמן הזית על התערובת ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים; מכניסים למקרר למשך הלילה או 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טקילהטקילה