סלסה פיצ'אנרו שיכורה
המתכון שיכור פיצ'אנרו סלסן מוכן בערך 8 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מדהים איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו כוסברה, מיץ לימון, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו סלסה בוראצ'ה (סלסה שיכורה), סלסה בוראצ'ה (סלסה שיכורה), ו חזיר שיכור עם סלסת מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים יחד את האפרסקים המשומרים, האפרסק הטרי, הבצל, פלפל הבנרו והכוסברה בקערת ערבוב; מערבבים.
יוצקים את מיץ הליים, הטקילה ושמן הזית על התערובת ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים; מכניסים למקרר למשך הלילה או 8 שעות לפני ההגשה.