סלסה רוחה
המתכון סלסה Rojan מוכן תוך כ 22 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 15. אם יש לך מלח, בצל, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלסה רוחה, סלסה רוחה, ו סלסה רוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 5 אינץ ' מחום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים שום, עגבניות, בצל, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכנה. צלייה 5 דקות או עד עורות מושחרים. תניח בצד.
נגב צ ' ילי נקי עם מטלית לחה.
הסר וזרוק זרעים וגבעולים. פיל שום.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני.
הוסף צ ' ילי ומבשל, פונה לעתים קרובות, 2 דקות או עד כהה קלוי. (לא לשרוף.)
להעביר צ ' יילס לקערה; לכסות עם כוס מים רותחים 1.
תן לעמוד 20 דקות או עד מתרכך.
מעבירים צ ' יילס למעבד מזון עם כפית מחוררת, תוך שמירה על השריית נוזלים.
מוסיפים שום שמור, עגבניות ובצל. דופק עד קצוץ דק.
מוסיפים מלח, כמון, ומיץ ליים; דופק עד מעורבב היטב.
הוסף שמורות השריית נוזל במידת הצורך כדי להשיג עקביות הרצוי. כיסוי וצינה.