תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלסאן שעועית כוסברה טרי. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סלסת עגבניות צלויה עם כוסברה טרייה וטומטילו, סלסה טריה צלויה באש עם כוסברה וליים, ו סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה (מתכונים דומים).
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.