סלסלות תפוחי אדמה
סלסלות תפוחי אדמה עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, קורנפלור, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בסלים, סלסלות ביצים בנדיקט, ו מילוי סלים.
הוראות
לגרוס תפוחי אדמה במעבד מזון. להשרות במים כדי לכסות 1 שעה, ניקוז והוספת מים מתוקים כל 15 דקות.
לזרוק תפוחי אדמה עם קורנפלור.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 37
לטבול טיגון של ציפור לתוך שמן; לנקז. מסדרים תערובת תפוחי אדמה 2/3 כוס לסל התחתון; לחץ על הסל העליון על תפוחי אדמה כדי לעצב לסל.
מטגנים בשמן חם 2 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר. חזור על הנוהל 7 פעמים עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
הערה: שני מסננים רשת תיל ניתן להחליף טיגון.