קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סלסלות תפוחי אדמה

סלסלות תפוחי אדמה
סלסלות תפוחי אדמה עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, קורנפלור, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בסלים, סלסלות ביצים בנדיקט, ו מילוי סלים.

הוראות

1
לגרוס תפוחי אדמה במעבד מזון. להשרות במים כדי לכסות 1 שעה, ניקוז והוספת מים מתוקים כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
לנקז היטב.
3
לזרוק תפוחי אדמה עם קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
לטבול טיגון של ציפור לתוך שמן; לנקז. מסדרים תערובת תפוחי אדמה 2/3 כוס לסל התחתון; לחץ על הסל העליון על תפוחי אדמה כדי לעצב לסל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
6
מטגנים בשמן חם 2 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר. חזור על הנוהל 7 פעמים עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
הערה: שני מסננים רשת תיל ניתן להחליף טיגון.