סלסת עגבניות צלויות (סלסה ורדה)
סלסה tomatillo קלוי (סלסה ורדה) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עוף, פלפל jalapeño, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלסה Tomatillo קלוי (סלסה ורדה), ו רוטב עגבניות צלוי ורדה.
הוראות
מניחים tomatillos, פלפלים שיני שום במחבת מרופדת מסוככת. מטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מחום, מסתובבים מדי פעם, עד tomatillos קלויים ופלפלים מושחרים מעט, על 10-15 דקות.
תן לעמוד 10 עד 15 דקות, עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר ירקות, גירוד התחתון של מחבת עם כף עץ, במידת הצורך, כדי לשחרר; מלאי עוף מילואים.
הסר כל עור מושחר יתר על המידה מן tomatillos. פילפל; זרע*. לסחוט שום מעורות.
במעבד מזון, מניחים טומטילו, פלפלים, שום, בצל, כוסברה, מיץ ליים, מלח וחצי ממניות העוף השמורות. כיסוי; תהליך, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד מעורבב.
הוסף ציר עוף שמור יותר, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי.
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת.