סלק & תבשיל מייטאקי עם Quinoan כורכום הוא חלב חינם מרק. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת קארי, כורכום, קינואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל עדשים כורכום, סלט קינואה עם פטן וסלק, ו 5-מרכיב לימון כורכום קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית להשרות את הפטריות במשך 30 דקות-לנקז נוזל דרך מסננת שרוולים בסדר מרופדת במגבת נייר לתוך קערה אחרת (כמו אלה פטריות בר ייתכן שיש קצת חול טיפות לתחתית הקערה במהלך השרייה).שמור 1 כוס מרק Maitake ולשמור את השאר ליום אחר.דק קוצצים את פטריות maitake & רוזמרין. בקערה בינונית משלבים פטריות, רוזמרין, מרק, arrowroot & matzo-מערבבים עד בשילוב טוב. תניח בצד.מביאים סלק ו 6 כוסות מים לרתיחה ב 4-qt. סיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד סלק הם במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
מצות
2
הסר סיר מחום, באמצעות כף מחורץ, להעביר סלק לקערה; סלק מילואים juice.In מחבת רוטב קטנה, להביא 1 כוסות מים לרתיחה-להוסיף כורכום וקינואה למחבת, לכסות ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות או עד המים נספגים & הטבעת סביב קינואה מתחילה להראות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום והנח בצד.שים שום על משטח עבודה ומפזרים קצת מלח; דק קוצצים. לגרד את השום לתוך משחה עם הצד של סכין השף. בקערה קטנה, לשלב רסק שום, 1 כף. שמן, כוסברה, כמון, אבקת קארי, כורכום, פפריקה, ג ' ינג ' ר, קאיין; הגדר משחת תבלינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
4
חום שנותר שמן זית 6-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף רסק תבלין שמור רסק עגבניות ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת משחימים קלות, על 3 דקות. מערבבים בכוס 1 של מיץ סלק שמורות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
7
מוסיפים את מיצי הסלק הנותרים, מיץ לימון וסוכר; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף סלק שמור & תערובת פטריות ומבשל במשך 15 דקות נוספות או עד thickened.To מגישים, מצקת תבשיל לתוך קערות העליון עם כמות רצויה של קינואה, מקשטים עם ענף של רוזמרין. תהנו!