סלק וג'יקמה על אנדיב עם רוטב יוגורט שום
סלק ו Jícaman על אנדיב עם רוטב יוגורט שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 29 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לכם חומץ יין אדום, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלק וג'יקמן על אנדיב עם רוטב יוגורט שום, סלק, שומר וסלט Jicama עם רוטב אגוז מקדמיה, ו סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח).
הוראות
יוגורט מסננים במסננת גדולה מרופדת בעובי כפול של cheesecloth, מקורר, לפחות 8 שעות. מערבבים יוגורט סחוט עם שום, נענע, ומלח לפי הטעם.
לעטוף סלק בנייר כסף וצלי באמצע התנור 1 1/4 שעות, או עד רך כאשר פירסינג בסכין. סלק מגניב. לקלף סלק jícamas ולחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. לזרוק עם סוכר, גרידה, מיץ תפוזים, חומץ, שמן, שומר, ומלח לפי הטעם.
מערבבים מיץ לימון לתוך קערה גדולה של מים קרים.
חותכים את הקצוות מן endives להפריד לתוך עלים. להשרות במי לימון 10 דקות כדי לשמור על אנדיב מ discoloring.
מורחים קצת רוטב על כל עלה וסלט סלק כפית על זה.
* אתה יכול לעשות ההלבשה 2 ימים קדימה לצנן אותו, מכוסה.* סלק עשוי להיות קלוי, סלק jícama diced, 1 יום קדימה. אבל לשמור נפרד, צונן, בשקיות פלסטיק sealable.