סלק ועוגת שוקולד
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סלק, שמן חמניות, שמנת קרושה, ושוקולד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת שוקולד סלק, עוגת סלק שוקולד, ו שוקולד ללא ביצים וסלק בליץ ואופים עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
הפוך את הסלק למעבד מזון ובליץ עד קצוץ.
מוסיפים קמצוץ מלח ושאר החומרים, למעט שמן ושוקולד. כאשר מעורבב לחלוטין (ייתכן שיהיה עליך לגרד את הצדדים למטה פעם או פעמיים), להוסיף את השמן בזרם יציב, כאילו אתה עושה מיונז.
כאשר כל השמן נוסף, מערבבים בשוקולד, ואז מוסיפים את התערובת לתוך קופסת כיכר מרופדת 900 גרם. מבשלים 1 hr עד שיפוד מוכנס יוצא נקי כמעט. תשאיר את כיכר הלחם להתקרר על מדף.
מגישים בפרוסות עם קרם frache או שמנת קרושה.