קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

סלק זהוב וסלט חי עם גבינת ברי עיזים

סלק זהוב וסלט חי עם גבינת ברי עיזים
סלק זהוב וסלט אנדיב עם גבינת עזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך endives, ברי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלק כבוש וסלט אנדיב עם גבינת עיזים ואגוזים, סלק קלוי קלוי וסלט גבינת עיזים כחול, ו טארט סלק מוזהב עם גבינת עיזים, בזיליקום סגול ויניגרט זרעי פרג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
העמד את הסלק בתבנית אפייה ושפשף אותם בשמן זית. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך כ 1 שעה, או עד סלק רך כאשר פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את שאלוט עם חומץ אורז וחומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף 1/4 כפית מלח ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מקלפים את הסלק וחותכים אותם לחתיכות. במעבד מזון, דופק את הסלק עד קצוץ דק; לא פירה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הסלק לצלצלים וזורקים. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את העליון 3 אינץ ' של endives ושמורה. חצי וליבה שאר endives, ואז לחתוך דק לרוחב. לזרוק את endives פרוס עם שמן אגוז מתבלים עם מלח ופלפל. תלולית פרוס endives על צלחות ולסדר את החניתות סביבם. לזרוק את הסלק ולכפות אותם על חניתות endive.
מרכיבים שתצטרך
9
מקשטים עם הגבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך