סלק זהוב וסלט חי עם גבינת ברי עיזים
סלק זהוב וסלט אנדיב עם גבינת עזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך endives, ברי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלק כבוש וסלט אנדיב עם גבינת עיזים ואגוזים, סלק קלוי קלוי וסלט גבינת עיזים כחול, ו טארט סלק מוזהב עם גבינת עיזים, בזיליקום סגול ויניגרט זרעי פרג.
הוראות
העמד את הסלק בתבנית אפייה ושפשף אותם בשמן זית. מכסים בנייר כסף.
אופים במשך כ 1 שעה, או עד סלק רך כאשר פירסינג.
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את שאלוט עם חומץ אורז וחומץ יין אדום.
הוסף 1/4 כפית מלח ועונה עם פלפל.
מקלפים את הסלק וחותכים אותם לחתיכות. במעבד מזון, דופק את הסלק עד קצוץ דק; לא פירה.
מוסיפים את הסלק לצלצלים וזורקים. מקררים עד שמצוננים.
חותכים את העליון 3 אינץ ' של endives ושמורה. חצי וליבה שאר endives, ואז לחתוך דק לרוחב. לזרוק את endives פרוס עם שמן אגוז מתבלים עם מלח ופלפל. תלולית פרוס endives על צלחות ולסדר את החניתות סביבם. לזרוק את הסלק ולכפות אותם על חניתות endive.
מקשטים עם הגבינה ומגישים.