קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

סלק כבוש

סלק כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק כבוש. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 48 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש.

הוראות

1
הסר את העור מן הסלק קלוי לחתוך דק. מסדרים 1-quart צנצנות לסירוגין שכבות עם הבצל. בסיר קטן להרתיח את שאר החומרים ויוצקים על הסלק. מכסה בחוזקה את הצנצנות ומניח במקרר במשך 3 עד 7 ימים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה לזרוק את כל המרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים לתוך כיס לסכל וצולים בתנור במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה