סלק כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק כבוש. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 48 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש.
הוראות
הסר את העור מן הסלק קלוי לחתוך דק. מסדרים 1-quart צנצנות לסירוגין שכבות עם הבצל. בסיר קטן להרתיח את שאר החומרים ויוצקים על הסלק. מכסה בחוזקה את הצנצנות ומניח במקרר במשך 3 עד 7 ימים לפני ההגשה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה לזרוק את כל המרכיבים.
מניחים לתוך כיס לסכל וצולים בתנור במשך 40 דקות.