קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלק מוקרם עם גבינת עיזים וירקות

סלק מוקרם עם גבינת עיזים וירקות
סלק גראטן עם גבינת עיזים וירקות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, גרידת לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ירקות שמנת שן הארי וגבינת עיזים מוקרמים, ו ריזוטו סלק אדום עם חרדל ירוק וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 ° F ומשמנים קלות את תבנית האפייה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים כפפות מטבח חד פעמיות וקוצצים את הגבעולים וחולצות ירוקות את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
3
חותכים את השורש ואת קצות הגבעול של כל שורש סלק כך שכל קצה הוא שטוח. בעדינות לשטוף את שורשי סלק בכיור לקלף אותם עם מקלף ירקות. פרוס את הסלק הקלוף דק מאוד עם מנדולינה-הפרוסות צריכות להיות בעובי של 1/8 אינץ'. (כל המבצע הזה נעשה בצורה הטובה ביותר בכיור, כדי למנוע ניתזי מיץ סלק.) קו צלחת אפייה מוכנה עם חצי פרוסות סלק, חופפים אותם לפי הצורך כדי ליצור שכבה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מנדולינהמנדולינה
4
מפזרים את הפרוסות קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
להפריד את העלים הירוקים מן הגבעולים התחתון, עבה.
6
חותכים את הגבעולים למקטעים 1/2 אינץ ' ולשטוף אותם היטב.
7
מסננים ומניחים בצד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
חותכים כל עלה סלק לשניים, ולאחר מכן לרצועות דקות. לשטוף היטב לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9
הגדר עמוק 10 אינץ מחבת sauté מעל חום בינוני ולהוסיף רסס נדיב של שמן זית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום הטחון ומבשלים לרגע, ואז מוסיפים את גבעולי הסלק הקצוצים. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את הסרטים של סלק ירקות ומערבבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
11
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 5 דקות נוספות, או עד שהירוקים קמלים מעט. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ירוקירוק
12
השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את גבעולי הסלק והירוקים, משאיר כל נוזל נוסף מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מורחים את הירוקים והגבעולים באופן שווה על סלק פרוס בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים את גבינת העיזים המתפוררת באופן שווה על הירוקים. למעלה עם פרוסות הסלק שנותרו, שוב חופפים אותם לפי הצורך כדי ליצור שכבה עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
15
מפזרים אותם קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
16
יוצקים את החלב באופן שווה על הסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מערבבים את פירורי הלחם, גרידת לימון, ועלים טימין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל וטפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
19
מערבבים עד פירורי הלחם יש את המרקם של חול רטוב, ולאחר מכן להפיץ אותם באופן שווה על השכבה העליונה של סלק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
20
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
21
אופים במשך 1 שעה, או עד סלק רך כאשר פירסינג עם מזלג ופירורי הלחם הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
הסר את הצלחת מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן