קרפ קרם הל
מתכון קרפים קרם הל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הל לימון קרפים עם פודינג תות, גלידת הל, ו גלידת זעפרן הל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. מערבבים במרכיבים קרפ הנותרים. הכה עם מקציף חוט או מקצף יד עד חלקה.
חמאה קלה מחבת 6 אינץ'; חום מעל חום בינוני עד מבעבע. עבור כל קרפ, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת; מיד לסובב מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. מחסנית קרפים, הצבת נייר שעווה בין כל; לשמור מכוסה.
בקערה קטנה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה, סוכר חום והל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה על 2 דקות או רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים שמנת חמוצה.
כפית על 2 כפות תערובת שמנת על כל קרפ; להפשיל.
מניחים 2 קרפים, צדי התפר למטה, על כל צלחת. למעלה עם מנה של תערובת שמנת ו lingonberries.