סלק משומר מתובל כבוש
אם יש לכם סלק, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו סלק משומר כבוש, סלק כבוש מתובל, ו סלק כבוש מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לערבב את החומץ הלבן, סוכר, מים, קינמון, מלח, ציפורן יחד; להביא את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר מומס. מערבבים את הסלק, ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
עיקרו את הצנצנות, העפעפיים והטבעות במים רותחים לפחות 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, לארוז את הסלק פרוס לתוך צנצנות חם, מעוקר, ויוצקים את הנוזל סלק כדי למלא את הצנצנות עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין מעוקר או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 30 דקות.
הוסף עוד זמן אם אתה בגובה רב.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.