סלק קלוי וציפוי פרמזן
סלק קלוי וציפוי Parmigiano עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם שמן זית, זרעי קימל, לחם כפרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו סלק וסלט בצל אדום עם ציפוי Ricotta-Provolone.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לעטוף את הסלק בנייר אלומיניום לצלות בתנור עד שהם פירסינג בקלות עם סכין חיתוך, על 30 עד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם לחתוך 1/2 ירח צורות על 1/4 אינץ ' עבה. הניחו את הסלק בצד להתקרר לחלוטין.
מחממים את הגריל או את הגריל.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הסלק, חומץ, שמן, זרעי קימל, עירית, מלח ופלפל.
גריל או טוסט הלחם עד פריך וזהוב חום. למעלה כל פרוסה עם חלק מתערובת הסלק, ואז לגרר קצת גבינה על כל חתיכה.