סלק קלוי עם ארוגולה פרועה וגבינת עיזים
אם יש לכם מלח כשר, גבינת עיזים, מזון למוח: סלק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה, סלט ארוגולה עם סלק וגבינת עיזים, ו סלק קלוי עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2 כפיות שמן זית בכף היד שלך ולשפשף את הסלק על כל המעיל.
מניחים את הסלק על צלחת אפייה שלמה, ואופים במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד למכרז. כדי לבדוק את העדינות, הכנס סכין חיתוך חדה באמצע החלק העבה ביותר של הסלק. אם הסכין עוברת כל הדרך בצורה חלקה, הסלק נעשה.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין. מקלפים את הסלק מתחת למים זורמים וחותכים אותם לפרוסות דקות.מסדרים 4 עד 6 פרוסות סלק על צלחת סלט במעגל. לזרוק את ארוגולה עם מלח כשר ו 3 עד 4 כפות של ההלבשה.
מניחים 1 כוס ארוגולה על גבי הסלק.
מורחים 4 עד 5 כדורי גבינת עיזים סביב הסלט, ומעל עם 2 כפיות של אגוזי פיניולי.
טפטוף 1 כפית סירופ בלסמי ו 1 כפית שמן זית על כל מנה.חזור על הליך ההרכבה עבור 5 מנות האחרות!שווקים רבים נושאים זיגוג בלסמי (vinegars בלסמי כי כבר מופחת מעובה) אתה יכול גם לעשות משלך. מתכון להלן.* 1 (16.9 נוזל אונקיה) בקבוק חומץ בלסמי
יוצקים את כל בקבוק החומץ לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. חום נמוך עד בינוני גבוה ולהמשיך להרתיח עד החומץ מתחיל להתעבות ויוצר סירופ כמו עקביות, על 15 עד 20 דקות. היזהר לא להתעבות יותר מדי או שאתה תהיה בסופו של דבר עם goop שחור עבה. כדי לבדוק, להשתמש בכף עץ: אם סירופ מעילים את החלק האחורי של הכף, הוא מוכן להסיר מהחום.
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שאתה לאחסן במקרר. אני משתמש בבקבוק פלסטיק עם אף מחט כדי לאחסן את הזיגוג שלי אחרי שהוא התקרר. זה יימשך עד 2 חודשים במקרר. זה מאוד מרוכז אז קצת הולך דרך ארוכה!