סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום
סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, סלק, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גזר קלוי וסלק עם טחינה יוגורט ופיסטוקים, לבבות של רומיין עם סלק, פיסטוקים, שום צלוי Vi, ו ירקות ועשבי תיבול עם סלק קלוי ואגוזי לוז.
הוראות
מסדרים את הסלק במחבת צלייה ומוסיפים את הקינמון, עלי דפנה ומים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 1 שעה, עד הסלק הם מכרז; להעביר גיליון אפייה גדול rimmed ולתת מגניב; להשליך את הנוזל ותבלינים.
בינתיים, בקערה, לערבב את שאלוט, חומץ וקמצוץ גדול של מלח.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים את גרידת התפוז, טרגון, פטרוזיליה, עירית ושמן; מתבלים במלח.
לקלף לקצץ את הסלק ולפרוס אותם בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים את פרוסות הסלק בשורות חופפות על מגש. מערבבים את הרוטב עשב וכפית אותו על הסלק. לפזר את הפיסטוקים ועלי סלרי על גבי ומגישים.