קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות9
מגזין

סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום

סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום
סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, סלק, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גזר קלוי וסלק עם טחינה יוגורט ופיסטוקים, לבבות של רומיין עם סלק, פיסטוקים, שום צלוי Vi, ו ירקות ועשבי תיבול עם סלק קלוי ואגוזי לוז.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את הסלק במחבת צלייה ומוסיפים את הקינמון, עלי דפנה ומים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 1 שעה, עד הסלק הם מכרז; להעביר גיליון אפייה גדול rimmed ולתת מגניב; להשליך את הנוזל ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
קינמוןקינמון
תבליניםתבלינים
סלקסלק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
בינתיים, בקערה, לערבב את שאלוט, חומץ וקמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חומץחומץ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בואו לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים את גרידת התפוז, טרגון, פטרוזיליה, עירית ושמן; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
טרגוןטרגון
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
לקלף לקצץ את הסלק ולפרוס אותם בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים את פרוסות הסלק בשורות חופפות על מגש. מערבבים את הרוטב עשב וכפית אותו על הסלק. לפזר את הפיסטוקים ועלי סלרי על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
סלקסלק