קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סלק תינוק ופיסטוק גבינת עיזים מצופה בגבינת עיזים על מצע פריזי עם ויניגרט פינו נואר

סלק תינוק ופיסטוק גבינת עיזים מצופה בגבינת עיזים על מצע פריזי עם ויניגרט פינו נואר
סלק תינוק ופיסטוק גבינת עיזים מצופה על מצע של פריזי עם ויניגרט פינו נואר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן זית, שאלות, פינו נואר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמי וגבינת עיזים קרוסטיני ברוטב פינו נואר, דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, ו צלוי צלוי בשר עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר יוס.

הוראות

1
מעיל סיר קטן עם 2 כפות של שמן זית ומניחים על אש בינונית. מטגנים את המרווה עד העלים פריכים, על 2 דקות. להסיר בעדינות למגבת נייר. לאחר מכן, מטגנים את הפרושוטו עד פריך ולהסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעיל את הסיר עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את שאלוט ו לטגן במשך 2 דקות. Deglaze המחבת עם יין וחומץ בלסמי, לבשל למטה על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל. הגדר את הסלק בנוזל הלא חוקי ומבשלים עד למכרז, כ -20 דקות. שימו סלק בצד כדי לקרר ולשמור את הנוזל הלא חוקי. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף את עורות סלק עם מגבת נייר. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
עם סכין חם, לחתוך את גבינת עיזים יומן לתוך 4 גלגלים שווים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
להניח את הפיסטוקים הכתושים על משטח שטוח ולחץ בעדינות את הגבינה לתוך האגוזים כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
7
מסדרים קומץ פריזי, גרגר מים וירקות סלק על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
8
להניח את הסלק ופרוסות גבינת עיזים על גבי. למעלה עם מרווה מטוגנת ופרושוטו פריך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרושוטופרושוטו
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
לטאטא את הנוזל מקורר ציד בלתי חוקי עם שמן זית; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
טפטף את הויניגרט על כל סלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט