סלרי שורש Rémoulade עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם קורנפלור, חרדל דיז'ון, שורש סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), רימול שורש סלרי, ו Rémoulade שורש סלרי.
הוראות
1
לטאטא יחד 1/4 כוס חלב חמאה, קורנפלור, מלח, קאיין בסיר כבד קטן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
עמילן תירס
פלפל קאיין טחון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
לטאטא חלמון, ואז נשאר 1/2cup buttermilk. מבשלים על חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להקציף בשמן, עשבי תיבול, אנשובי, cornichon, צלפים, שאלוט, חרדל, סוכר, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. Chill rémoulade, מכוסה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
אנשובי
חרדל
שאלות
צלפים
עשבי תיבול
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
להקציף מים לתוך rémoulade לדלל ולזרוק עם שורש סלרי.