סמוקי ארבעה פלפל סלסה
המתכון Smoky ארבעה פלפל Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו פלפלים צ'ילי אנהיים, עגבניות שזיפים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: סמוקי צ'יפוטלה פלפל סלסה, סמוקי עגבניות פלפל סלסה, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
לשפשף עגבניות עם שמן וגריל במשך 10 דקות, לפנות.
מניחים poblano, אנהיים, צ ' ילי jalapeno, והפלפל הירוק על הגריל. גריל 5 עד 7 דקות לכל צד, להיזהר לא לתת להם לשרוף. העור צריך לבעבע וחום.
מניחים את צ ' יילס ופלפל במיכל אטום כדי לתת להם קיטור בזמן שהם מגניבים כך שהם קלים יותר לקלף.
לקלף עגבניות ולנקז נוזל עודף. פיל ופלפלי זרע.
מניחים את העגבניות, צ ' ילי, פלפל ירוק, כוסברה, חומץ, בצל, שום ומלח במיכל של מעבד מזון. דופק 4 או 5 פעמים.
מוסיפים עשן נוזלי ועוד jalapenos אם תרצה. דופק עד סלסה הוא עבה או חלק כמו שאתה אוהב.