חמין צדפות מעושן הוא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת תיבול סלרי, שום ועשבי תיבול, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חמין תירס עם בייקון מעושן וקרוטונים בניחוח טימין, סמוקי ג'וס, ו סמוקי מרגריטה.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון ושמן הזית בסיר גדול על אש בינונית עד שהשומן יצא, והבייקון החל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מערבבים את השום, הבצל, הגזר והסלרי לטפטופי הבייקון, ומבשלים 10 דקות עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל ולערבב עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
יוצקים פנימה את מרק העוף, ומתבלים בכמון, פתיתי פלפל אדום, תערובת תיבול שום ועשבי תיבול, עלה דפנה, טימין, מלח ותיבול עופות. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים במשך 10 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בינתיים מניחים ברוקולי בסיר קיטור מעל 1 אינץ ' מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד שהם רכים, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מסננים, ומכניסים לבלנדר. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, תוך שימוש בחלק מהחצי וחצי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את מחית הברוקולי, חצי וחצי הנותרים, תפוח האדמה, הצדפות והעוף לחמין המבעבע. מחזירים לרתיחה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את החמאה הקוביות עד להמסה, ומפזרים גבינת צ ' דר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ אודר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצ ' אודר. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.