קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

סמוקי קלמיקין צ'אודר

סמוקי קלמיקין צ'אודר
חמין צדפות מעושן הוא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת תיבול סלרי, שום ועשבי תיבול, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חמין תירס עם בייקון מעושן וקרוטונים בניחוח טימין, סמוקי ג'וס, ו סמוקי מרגריטה.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון ושמן הזית בסיר גדול על אש בינונית עד שהשומן יצא, והבייקון החל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מערבבים את השום, הבצל, הגזר והסלרי לטפטופי הבייקון, ומבשלים 10 דקות עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל ולערבב עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
יוצקים פנימה את מרק העוף, ומתבלים בכמון, פתיתי פלפל אדום, תערובת תיבול שום ועשבי תיבול, עלה דפנה, טימין, מלח ותיבול עופות. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים במשך 10 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בינתיים מניחים ברוקולי בסיר קיטור מעל 1 אינץ ' מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד שהם רכים, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מסננים, ומכניסים לבלנדר. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, תוך שימוש בחלק מהחצי וחצי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את מחית הברוקולי, חצי וחצי הנותרים, תפוח האדמה, הצדפות והעוף לחמין המבעבע. מחזירים לרתיחה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את החמאה הקוביות עד להמסה, ומפזרים גבינת צ ' דר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ אודרצ אודר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות

מרכיבים

4פרוסותבייקון, קצוץבייקון, קצוץ23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1ראש קטןברוקולי, חתוך לפרחיםברוקולי, חתוך לפרחים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, קוביותחמאה, קוביות2גזר, קצוץגזר, קצוץ2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר מעושנת מגורדת גס (לא חובה)גבינת צ'דר מעושנת מגורדת גס (לא חובה)48אונקיות נוזל(48 אונקיית נוזל) יכול מרק עוף(48 אונקיית נוזל) יכול מרק עוף227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר ירך עוף צלוי, חתוך לקוביותבשר ירך עוף צלוי, חתוך לקוביות369אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות קצוצותצדפות קצוצות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)טימין קרקעטימין קרקע3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1תפוח אדמה, קוביותתפוח אדמה, קוביות1(יכול להיות או להרחיק)צווארי עוףצווארי עוף11 קילו קישואים,שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)תערובת תבלין שום ועשביםתערובת תבלין שום ועשבים

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג

שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצ ' אודר. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.