עוף צלוי Jus
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי Jus. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 55 מנות. עם 197 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לכם יין, גזר, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוף צלוי עם ביב חסה ויניגרט עוף צלוי, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים כל פגר ל 4 חתיכות; מניחים במחבת משומנת קלות רול ג ' לי. צלוי, פונה מדי פעם, 35 עד 45 דקות או עד השחמה.
מבשלים בצל והבא 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד מכרז. (לא לבשל יתר על המידה.)
מוסיפים יין לבן לתערובת בצל, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות או עד היין מצטמצם על ידי שלושה רבעים.
הוסף חתיכות פגר ומים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. לחזור לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 1/2 שעות.
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת דק לתוך סיר קטן, זורק מוצקים.
בואו לעמוד 10 דקות, שומן רזה מן הרוטב. מביאים רוטב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
להקציף יחד קורנפלור ו 1 כף. מים.
להקציף תערובת קורנפלור לרוטב. חזור לרתיחה על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות או כדי עקביות הרצוי. מערבבים פטרוזיליה ועירית; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
* 2 עד 3 lb. ניתן להחליף backbones עוף או כנפיים.