סנאפר אדום יווני
המתכון היווני סנאפר אדום מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח, טבעות פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום יווני, ו סנאפר יווני על הגריל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים 7 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות קצוצות ואת המרכיבים הבאים 5 (עגבניות קצוצות דרך שום); להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 15 דקות או עד מתאדה נוזל, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
סדר פילה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים מיץ לימון ו 1/2 כפית מלח על פילה, העליון עם תערובת בצל.
מניחים טריז תפוחי אדמה על תערובת בצל, טפטוף עם 1 שמן כף 1/4 מלח כפית. למעלה עם פרוסות עגבניות וטבעות פלפל.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מקום 1 פילה ו 6 טריז תפוחי אדמה על כל אחד 8 צלחות. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין כל מנה, ומעל כל מנה עם 1 פרוסת עגבניות ו 1 טבעת פלפל.