סנאפר אדום עלומה עם פפאיה ורוטב מנגו Vierge
סנאפר אדום עלום עם פפאיאן ורוטב מנגו Vierge עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו סנאפר אדום פריך עם סמרטוט של תפוחי אדמה, בצל, ארטישוק, זיתים ירוקים עם רוטב Vierge, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר yellowtail מצופה אגוז עם רוטב מנגו חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הפפאיה עם המנגו, בצל אדום, טרגון, שאלוט, זנגביל ושום.
מלא מחבת גדולה, גבוהה צדדית עם 1/2 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה. מתבלים את שני הצדדים של פילה סנאפר עם מלח ופלפל קאיין.
מוסיפים את הפילה למחבת, מכסים ומבשלים בעדינות עד מבושל רק דרך, כ 7 דקות.
מעבירים את הדג לצלחות עם מרית מחוררת.
מוסיפים את שמן הזית ומיץ ליים לתערובת פפאיה-מנגו ומתבלים במלח ופלפל שחור. כפית את הרוטב על סנאפר ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.