אם יש לכם momiji אורושי, מירין, סאקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פונזו., ו רוטב פונזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
* Momiji Oroshi הוא דייקון מגורד צ ' ילי יפני מיובש כולו. כדי להפוך 1/2 כוס: באח 1 פאונד של דייקון יחד עם 16 צ ' ילי מיובש שהיו ספוג במים חמים במשך 5 דקות.קלות העונה דגים עם מלח בכל רחבי, כולל חללים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
צנון דייקון
רצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
תן לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.לנגב את הלחות המצטברת על פני השטח של הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
חותכים חריץ עמוק 1/2 אינץ לאורך קו האמצע של כל דג, מהראש לזנב. לעשות את זה משני הצדדים; החתכים יעזרו לדגים לבשל מהר יותר ולהפוך אותו קל יותר להתקלף את הגריל flesh.To הפוך את רוטב הטבילה, לחלק את oroshi momiji ו בצל ירוק בין 4 קערות של ponzu; להפריש.מחממים גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
כוס חזה הודו מבושל מגורר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברישים את הסורג בישול נקי ושמן זה היטב.גריל הדג על 5 דקות לכל צד. הפוך את snappers עם מטפלים להפוך אותם עם מרית דגים כך שהם לא להתפרק. כאשר הדגים מוכנים, תראה מיץ מבעבע מאחור, ואם אתה מציץ בתוך החלל, תראה כי עמוד השדרה והבשר ליד זה יהיה הפך לבן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
מגישים את הדגים מיד, מלווה ברוטב טבילה פונזו. Ponzu, עושה על 1 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
ממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את הסאקי ואת מירין לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת את הנוזל לבוא לחדר temperature.In קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מיץ הדר, חומץ, מים כוס 1/4, תערובת סאקה, קומבו, פתיתי בוניטו. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת את התערובת תלולה במקרר במשך 12 שעות, או לילה.מסננים את ponzu דרך cheesecloth או מסננת בסדר; לסחוט בעדינות כדי ללחוץ על הנוזל. הפונזו ישמור במקרר במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.