קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סנאפר אדום שלם עם פונזו

סנאפר אדום שלם עם פונזו
אם יש לכם momiji אורושי, מירין, סאקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פונזו., ו רוטב פונזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
* Momiji Oroshi הוא דייקון מגורד צ ' ילי יפני מיובש כולו. כדי להפוך 1/2 כוס: באח 1 פאונד של דייקון יחד עם 16 צ ' ילי מיובש שהיו ספוג במים חמים במשך 5 דקות.קלות העונה דגים עם מלח בכל רחבי, כולל חללים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
צנון דייקוןצנון דייקון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
תן לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.לנגב את הלחות המצטברת על פני השטח של הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
חותכים חריץ עמוק 1/2 אינץ לאורך קו האמצע של כל דג, מהראש לזנב. לעשות את זה משני הצדדים; החתכים יעזרו לדגים לבשל מהר יותר ולהפוך אותו קל יותר להתקלף את הגריל flesh.To הפוך את רוטב הטבילה, לחלק את oroshi momiji ו בצל ירוק בין 4 קערות של ponzu; להפריש.מחממים גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברישים את הסורג בישול נקי ושמן זה היטב.גריל הדג על 5 דקות לכל צד. הפוך את snappers עם מטפלים להפוך אותם עם מרית דגים כך שהם לא להתפרק. כאשר הדגים מוכנים, תראה מיץ מבעבע מאחור, ואם אתה מציץ בתוך החלל, תראה כי עמוד השדרה והבשר ליד זה יהיה הפך לבן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מגישים את הדגים מיד, מלווה ברוטב טבילה פונזו. Ponzu, עושה על 1 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את הסאקי ואת מירין לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת את הנוזל לבוא לחדר temperature.In קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מיץ הדר, חומץ, מים כוס 1/4, תערובת סאקה, קומבו, פתיתי בוניטו. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת את התערובת תלולה במקרר במשך 12 שעות, או לילה.מסננים את ponzu דרך cheesecloth או מסננת בסדר; לסחוט בעדינות כדי ללחוץ על הנוזל. הפונזו ישמור במקרר במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
KombuKombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.