אם יש לכם momiji אורושי, מירין, סאקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פונזו., ו רוטב פונזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
* Momiji Oroshi הוא דייקון מגורד צ ' ילי יפני מיובש כולו. כדי להפוך 1/2 כוס: באח 1 פאונד של דייקון יחד עם 16 צ ' ילי מיובש שהיו ספוג במים חמים במשך 5 דקות.קלות העונה דגים עם מלח בכל רחבי, כולל חללים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
צנון דייקון
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
תן לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.לנגב את הלחות המצטברת על פני השטח של הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
חותכים חריץ עמוק 1/2 אינץ לאורך קו האמצע של כל דג, מהראש לזנב. לעשות את זה משני הצדדים; החתכים יעזרו לדגים לבשל מהר יותר ולהפוך אותו קל יותר להתקלף את הגריל flesh.To הפוך את רוטב הטבילה, לחלק את oroshi momiji ו בצל ירוק בין 4 קערות של ponzu; להפריש.מחממים גריל לחום בינוני.
מברישים את הסורג בישול נקי ושמן זה היטב.גריל הדג על 5 דקות לכל צד. הפוך את snappers עם מטפלים להפוך אותם עם מרית דגים כך שהם לא להתפרק. כאשר הדגים מוכנים, תראה מיץ מבעבע מאחור, ואם אתה מציץ בתוך החלל, תראה כי עמוד השדרה והבשר ליד זה יהיה הפך לבן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
5
מגישים את הדגים מיד, מלווה ברוטב טבילה פונזו. Ponzu, עושה על 1 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
ממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את הסאקי ואת מירין לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת את הנוזל לבוא לחדר temperature.In קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מיץ הדר, חומץ, מים כוס 1/4, תערובת סאקה, קומבו, פתיתי בוניטו. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת את התערובת תלולה במקרר במשך 12 שעות, או לילה.מסננים את ponzu דרך cheesecloth או מסננת בסדר; לסחוט בעדינות כדי ללחוץ על הנוזל. הפונזו ישמור במקרר במשך 2 שבועות.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.