סנאפר גריל בסגנון יווני
גריל סנאפר בסגנון Grecian נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך אורז, פילה סנאפר, רוטב ויניגרט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, סגנון Snapper Veracruz אדום, ו Snapper אדום בסגנון Veracruz.
הוראות
מניחים דגים בצלחת רדודה גדולה.
חותכים קישואים לאורך במחצית, ולאחר מכן לחתוך כל פיסת לרוחב במחצית. מסדרים קישואים סביב דגים.
יוצקים רוטב על דגים וקישואים. מקררים 30 דקות. להשרות.
גריל משומן חום לחום בינוני גבוה.
לנקז דגים וקישואים; להשליך מרינדה.
דג גריל וקישואים 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג וקישואים הוא פריך במכרז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.