סנאפר יווני
סנאפר יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו סנאפר אדום יווני, סנאפר יווני על הגריל, ו סנאפר בסגנון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטוגנים עד למכרז.
מוסיפים עגבניות, מיץ לימון, אורגנו ופלפל; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים דגים, תערובת עגבניות כפיות על פני דגים. מכסים ומבשלים 10 דקות; מוסיפים זיתים. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.