קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר כולו אפוי

סנאפר כולו אפוי
סנאפר כולו אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה קלוריות 5836, 505 גרם חלבון ו 321 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodista יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו טחינה, שמן זית, בצל אביב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר אדום אפוי, סנאפר אדום אפוי עם Avgolemono, ו סיניואז סנאפר אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בדוק שכל הקשקשים הוסרו מהדגים. ממלאים את חלל הדג עם כמה חתיכות לימון, 2 שיני שום, 2 בצל אביב חצוי וכמה פטרוזיליה וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל אביבבצל אביב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
להניח חתיכת נייר גדולה על הספסל ולהתחכך עם קצת שמן זית. שמן שני הצדדים של הדגים ציון 3 חריצים עמוקים לשני הצדדים של הדג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להניח את הדגים על החלק משומן של רדיד, ולפזר סביב חתיכות לימון הנותרים, בצל אביב, שיני שום פרוסות ועשבי תיבול. טוחנים הרבה פלפל שחור על הדג.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל אביבבצל אביב
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
יוצקים מעל היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מניחים פיסת נייר נוספת על הדגים ולקפל את הקצוות יחד כדי ליצור חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים על מגש אפייה משומנת ואופים ב 170c. במשך 30 דקות. בדוק את הדג כדי לראות אם הוא מבושל.אם זה נראה אטום פתיתי הדגים, זה מוכן. אם לא, לחזור לתנור במשך 5 דקות more.To הפוך את רוטב טחינה, למקם את טחינה במעבד מזון עם השום ועם המנוע פועל, להוסיף את מיץ לימון וכמה מים. המשך עיבוד עד התערובת היא עקביות של קרם עבה. (ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל המים) העונה עם מלח ומערבבים 1 כף פטרוזיליה קצוצה טרי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טחינהטחינה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצלים עד שהם בצבע חום זהוב ומעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מסננים היטב ומתבלים עם קצת salt.To מגישים, להניח את הדגים המבושלים על מגש הגשה, להסיר את העור אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
9
מורחים את הטחינה מעל ואז מפזרים את הבצלים והצנוברים על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טחינהטחינה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מקשטים עם זרדים של כוסברה ופטרוזיליה ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.