סנאפר מדרום לגבול
לך לחנות ותביא סנאפר, טקילה, שמן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 22 דקות. מתכונים דומים: טום קולינס מדרום לגבול, מרק דגים מדרום לגבול., ו מחבת בקלה דרומית לגבול.
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט דגים עד מעורבב היטב. שמור 1/4 כוס של תערובת ההלבשה; לקרר עד מוכן לשימוש.
יוצקים תערובת נשאר רוטב על דגים זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק; לכסות. מקררים 30 דקות. עד 1 שעה כדי להשרות.
גריל משומן מראש לחום בינוני גבוה. דג גריל 10 עד 12 דקות. או עד פתיתים בקלות עם מזלג, מפנה צחצוח מדי פעם עם שמורות 1/4 כוס רוטב תערובת.
מגישים מעל אורז מבושל חם מעוטר בפלחי ליים, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.