סנדוויץ סלמי הפוך מראש עם שעועית לבנה ממרח כרוב-כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל משנה סלמי הפוך מראש עם התפשטות שעועית לבנה כרוב כרוב סלט. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם סלמי, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מכין מראש Harissa קוסקוס עם אגס, כרוב, ולימון, הפוך מראש פטריות במרינדה עם כרוב, גזר מגולח ופרמזן, ו הפוך מראש עוף צלוי וסלט כרוב עם טחינה, משמשים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת בינונית על אש נמוכה עד מנצנץ.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים שעועית, עלה דפנה, ו 1/8 כפית מלח. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
להוסיף מלאי ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
העבר מיד לקערה. להשליך עלה דפנה ולנפץ שעועית באמצעות מזלג או מרית גומי. מקפלים חזרת ועונה לטעום עם מלח יותר הרצוי.
התפשטות צריכה להיות עבה ושמנת, לא עבה כמו להדביק. אם עבה מדי, רזה עם קצת יותר ציר עוף חם.
להקציף יחד הנותרים שמן זית, חומץ, וקמצוץ של מלח. לזרוק עם כרוב, משפשף היטב לתוך עלים. פורסים לחם ומפיצים כל צד בנדיבות עם ממרח שעועית לבנה, למעלה עם כרוב וסלאמי.
מגישים מיד, או לעטוף ולקרר עד מוכן לאכול (באופן אידיאלי לא יותר מ 4 שעות עבור הטעם הטוב ביותר).