קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

סנדוויצ'ים צולים בלונדון עם רוטב יוגורט-מלפפון

סנדוויצ'ים צולים בלונדון עם רוטב יוגורט-מלפפון
סנדוויצ'ים צולים בלונדון עם רוטב יוגורט-מלפפון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צלי לונדון, מיץ לימון, עשב שמיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סנדוויצ'ים צולים בלונדון עם רוטב יוגורט-מלפפון, סנדוויצ'ים צולים בלונדון עם מיונז לימון, ו לונדון צולה ברוטב חזרת.

הוראות

1
מניחים בשר בקר בין 2 גיליונות ניילון כבד; משטחים לעובי של 1/2 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
שלב שום ו -3 המרכיבים הבאים בכלי רדוד או בשקית ניילון גדולה עם רוכסן כבד; הוסף בקר. מכסים או אוטמים ומצננים 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הסר בשר מן המרינדה, להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים יחד יוגורט ו -3 המרכיבים הבאים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
5
גריל בקר, מכוסה במכסה גריל, על אש בינונית-גבוהה (300 מעלות עד 350 מעלות) 7 דקות מכל צד או עד למידת העשייה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
תן לעמוד 5 דקות.
7
חותכים לפרוסות דקות.
8
מניחים בשר בקר באופן שווה במרכז סיבובי הפיתה החמים. למעלה עם תערובת יוגורט, חסה ועגבנייה; מגלגלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מקשטים, אם רוצים, ומגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק קצה עגול עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב מכונות פולק, והיינן קני ליקיטפרקונג.