סנדל מטוגן במחבת עם Poblano-תירס להתענג
דג סנדל מטוגן במחבת עם תבלין תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך פלפל צ'ילה poblano, בצל, אוזן תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פאן מטוגן Whitefish עם תירס, אבוקדו, סיד וריחן, תנור ראנץ-עוף מטוגן עם תבלין תירס חם, ו סטייקים עם רליש Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, להפיץ את רצועות poblano בשכבה זוגית ומבשלים על חום גבוה, ללא ערבוב, עד חרוך קלות, 3 דקות.
להוסיף 1 כפית של שמן זית ואת הבצל ומבשלים על חום מתון עד הבצל הוא משחי קלות, 3 דקות.
מוסיפים את התירס והשום ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות.
להעביר את התענג לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקפלים בעדינות את האבוקדו, מיץ לימון וכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מתבלים את הסנדל במלח ופלפל. לדלות את הסנדל בקמח, לנער את העודף. בכל אחד 2 מחבת גדולה, לא מקל, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
להוסיף 2 פילה לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב בתחתית, על 3 דקות. הפעל ומבשל רק עד הפילה הם לבנים לאורך, על 1 דקה יותר.
להעביר את הסנדל ללוחות ולמעלה עם רליש poblano.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.