קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סנדל מטוגן במחבת עם Poblano-תירס להתענג

סנדל מטוגן במחבת עם Poblano-תירס להתענג
דג סנדל מטוגן במחבת עם תבלין תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך פלפל צ'ילה poblano, בצל, אוזן תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פאן מטוגן Whitefish עם תירס, אבוקדו, סיד וריחן, תנור ראנץ-עוף מטוגן עם תבלין תירס חם, ו סטייקים עם רליש Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick גדולה, להפיץ את רצועות poblano בשכבה זוגית ומבשלים על חום גבוה, ללא ערבוב, עד חרוך קלות, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף 1 כפית של שמן זית ואת הבצל ומבשלים על חום מתון עד הבצל הוא משחי קלות, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את התירס והשום ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
להעביר את התענג לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקפלים בעדינות את האבוקדו, מיץ לימון וכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מתבלים את הסנדל במלח ופלפל. לדלות את הסנדל בקמח, לנער את העודף. בכל אחד 2 מחבת גדולה, לא מקל, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג סנדלדג סנדל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
להוסיף 2 פילה לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב בתחתית, על 3 דקות. הפעל ומבשל רק עד הפילה הם לבנים לאורך, על 1 דקה יותר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר את הסנדל ללוחות ולמעלה עם רליש poblano.
מרכיבים שתצטרך
דג סנדלדג סנדל
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.